sábado, 21 de marzo de 2009

Excursió a Maçanet-Massanes

Avui ha començat la tarde , agafant una 447 en Sant Andreu Comptal , era doble , una de ellas en colors originals , he fet transbort amb la meva parella a clot aragó si no estic equivocada i allà hem agafat una 448 , on ens ha deixat a  maçanet massanes , alla hem pugut fotugrafiar el mare nostrum , i a continuacio hem vist passar una 440 i un civia , que hem agafat per tornar a barcelona , el cami de barcelona ha estat tranquil , amb una hora i mitja de cami, tot just , hem fet transbort a sants i hem agafat un vic , on ens a deixat puntalment a les nostres correspoents parades , a mi a Sant andreu Arenal i a la meva parella a Montcada Ripollet .
Aixo ha estat tot per avui , una trade tranquila , on hem gaudit de pocs trens pero ha valugut la pena , a la tornada cap a barcelona hem vist uns quants 447 en colors originals tots parats , la meva pregunta es , perque no circulen aquets trens si són els mes macus , si els originals son molt millors que els pantonitzats , si algu te resposta que contesti .

fotografia : Mare nostrum passant per maçanet-massanes

1 comentario:

  1. Ai!!! aquesta foto amb la cámara torzada, ,bueno poc a poc l'aniras posant recte, per cert bona foto no t'ha sortit moguda,respecte a lo de les 447's originals, la renfe el que vol es tot modern, i no s'hasaventa de que la modernitat no sempre queda be.

    ResponderEliminar